Total-Relax Stresszkezelő csomag

A mentális és fizikai egészségünk megőrzése érdekében rendkívül fontos, hogy időt szánjunk a stresszkezelésre és a testünk harmóniájának helyreállítására. És mi lehetne ennél jobb megoldás, mint a „Total-Relax stresszkezelő csomag”, amely magában foglalja a Breuss masszázst, relaxációt, Vagus ideg kezelést és a Dorn terápiát.

Csomagunkkal azoknak az embereknek szeretnénk segíteni, akik a rohanó mindennapjaik során nem tudnak kikapcsolni és nehezen tudnak saját magukra koncentrálni.

Dorn Terápia: A Testi Egyensúly Visszaállítása

A Dorn terápia egy lágy, mégis hatékony módszer a gerinc és az ízületek helyes helyzetének visszaállítására. A stressz és a rossz testtartás gyakran vezethet gerincproblémákhoz és izomfeszültséghez.

A Dorn terápiával a terapeuta finom nyomással és mozgatással segít a gerinc és az ízületek helyes állapotának helyreállításában, enyhítve a fájdalmat és elősegítve a testi egyensúlyt.

vagus terápia

Vagus Ideg Kezelés: A Stressz Ellenszere a Testben

N. Vagus, másnéven bolygóideg, az autonóm idegrendszer része, amely kulcsszerepet játszik a stresszreakciók szabályozásában és a relaxáció elősegítésében.

A Vagus ideg kezelés során stimuláljuk ezt az ideget, amelynek hatására csökkenthető a szorongás, normalizálódik a szívritmus és fokozódik a test természetes gyógyulási folyamata. A terápia során a test 10. agyidegén dolgozunk, amivel erősítjük a paraszimpatikus idegrendszeri hatást.

A terápia a stresszkezelési készséget javítja, így biztosítva a jobb szervi funkciókat.

Breuss masszázs

Breuss Masszázs: A Gerinc Fiatalító Kezelés

A Breuss Masszázs kiegészítésként a Dorn Módszer hatékonyságát fokozza. Ez egy gerinc mellett végzett lágy masszázs technika, amely segít oldani a mélyebben elhelyezkedő blokkokat és javítja a gerincoszlop állapotát.

A masszázs során speciális olajjal finoman és mélyen masszírozzuk a hát gerincoszlopát, segítve a feszültségek oldását és a szövetek rugalmasságát.

A Breuss masszázs nemcsak a fizikai, de a mentális feszültséget is enyhíti, segítve a teljes testi-lelki ellazulást.

Relaxáció: Autogén tréning

A terápia utolsó eleme az Autogén tréning, amely egy vezetett relaxációt jelent kellemes relaxációs zenével és aromaterápiával fűszerezve.

Akár a testi feszültség enyhítése, a mentális ellazulás vagy a belső harmónia megtalálása a cél, ezzel a csomaggal segítünk 1.5 órára kiszakadni a stresszes életvitelből, és visszatalálni a nyugalmas lelassuláshoz.

Kövessen minket Facebookon és Instagramon is:

Lépjen kapcsolatba velünk

Kérdése vagy problémája van, forduljon hozzánk bizalommal!

  KARSAI MOZGÁSKÖZPONT

  Intézményvezető: Karsai Dóra

  +36 30 193-5802

  8200 Veszprém, Templom utca 9.

  karsaimozgas@gmail.com

  csoportos preventív gerinctréning