GYÓGYTORNA SZOLGÁLTATÁSOK

Milyen gyógytorna kezelések vannak?

Mozgásszervi rehabilitáció

Számos akut és krónikus fájdalmat okozó kórkép fordul elő napjainkban.

– Ez lehet ortopédiai eredetű veleszületett gerincferdülés, vagy később kialakult hanyag tartás, a rossz terhelésből adódó ízületi kopások.

– A reumás megbetegedések ízületi fájdalmakat, azok instabilitását és mozgásbeszűkülését okozhatják, valamint a társuló deformitások nehezíthetik a mozgást.

– A hirtelen kialakult traumás eredetű sérülések, húzódások, szakadások, törések, amelyekből a felépülés szakszerűen felépített gyógytornát igényel.

 

  Neurológiai gyógytorna

  Számos idegrendszeri kórkép esetében kiemelkedő szerepe van az adott állapot szintjének fenntartása vagy fejlesztése érdekében végzett gyógytornának. Egyes központi idegrendszeri betegségnél (pl.: Stroke, Sclerosis multiplex és Parkinson-kór/-szindróma) a prognózistól függetlenül elengedhetetlen a mozgásterápia, akár házi betegellátás keretében is.

  Sportrehabilitáció

  Mindig kialakulhatnak olyan sportsérülések az élsport, hobbi sportok, mindennapi élet területén, melyek precíz, pontos sportrehabilitációt igényelnek. 

  sportserulesek-gyogytorna
  manuális terápia

  Lágyrész mobilizációs kezelések

  Hatékony kiegészítő kezelésként szolgálhatnak mozgásszervi probléma esetén a kézzel vagy eszköz segítségével végzett különböző ízületi- és lágyrész mobilizációs technikák.

  nyirokmasszázs veszprém

  Nyirokmasszázs

  Általános egészségi állapotunkhoz nagyban hozzájárul az egészséges immunrendszer megléte, és az ehhez szorosan kapcsolódó megfelelő működésű nyirokkeringés.

  dorn terapia

  Dorn terápia 

  A Dorn módszer az egész testet átkezelő, kellemes manuális rásegítéssel végzett terápia, amiben a páciens maga is részt vesz a gyógyulás folyamatában.

  Total-Relax Stresszkezelő csomag (90 perc)

  Fedezd fel a Total-Relax Stresszkezelő Csomagot, amely összehangolja a Breuss masszázs, relaxáció, Vagus ideg kezelés és Dorn terápia erejét. Ha szeretnél búcsút mondani a mindennapi stressznek, ne hagyd ki ezt a lenyűgöző lehetőséget!

  A CSOMAG TARTALMA:

  • Breuss masszázs
  • Dorn terápia
  • Vagus ideg kezelése
  • Relaxáció

  Ajánlott stresszes, rohanó életmódot élőknek, akik szeretnének ellazulni és jól érezni magukat a bőrükben.

   

  A csomag összeállítása az egyéni igényeknek és a test válaszreakcióinak függvényében változhat.

  szetnyilt-hasizom-torna-veszprem

  Nőgyógyászati Rehabilitáció

  A Nőgyógyászati Rehabilitáció egy átfogó terápiás megközelítést kínál, melynek célja a női nemi szervek és a medencefenék területének egészségének helyreállítása és optimalizálása. Ez a szolgáltatás magában foglalja az egyénre szabott gyógytorna programokat, melyek segítségével erősíthetők az érintett izomcsoportok, csökkenthetők a kellemetlen tünetek, és visszaállítható az intim területek normális működése.

  Kérjük, hogy a terápiához szükséges KEZELŐKENDŐT/LEPEDŐT/NAGY TÖRÜLKÖZŐT hozzon magával. A kezelőkendő minden gyógyászati segédeszköz boltban könnyen beszerezhető, de egy nagy törülköző is tökéletes.

  összecsavart törülköző cervicogén fejfájás

   Services For Foreign Clients

   

  Welcome to Veszprém! Whether you’re visiting from abroad or are an expatriate living in Hungary, we welcome you to experience our physiotherapy services. Our team is experienced in working with international clients and can provide personalized care to meet your needs. Feel free to contact us for more information or to schedule an appointment.

  Kérdése, vagy panasza van, forduljon hozzánk bizalommal!

  A szakorvosi hátteret a Vanderlich Egészségcentrum szakrendelései adják.

  Szeretettel várjuk kedves vendégeinket, a gyógyulni és mozogni vágyókat!

  Ön egészsége és jóléte fontos számunkra. Ha esetleg napközben nem tud elérni minket telefonon, mi minden esetben visszahívjuk Önt.

  Visszahívási időpontjaink:

  – Munkanapokon: Este 6 óra körül

  – Ebédszünetben

  Házi Gyógytorna szolgáltatásainkat a Vanderlich Mozgáscentrum oldalán vehetik igénybe.

  Lépjen kapcsolatba velünk

  Kérdése vagy problémája van, forduljon hozzánk bizalommal!

   KARSAI MOZGÁSKÖZPONT

   Intézményvezető: Karsai Dóra

   +36 30 193-5802

   8200 Veszprém, Templom utca 9.

   karsaimozgas@gmail.com

   csoportos preventív gerinctréning